کشمش پلویی زرد سیاه

یکی از فرآورده هایی که از انگور به دست می آید کشمش است که انواع مختلفی دارد مانند کشمش پلویی زرد و سیاه که از طعم و مزه بسیار خوبی برخوردار است. برای تولید کشمش انگورها را خشک می کنند که از این محصول در موارد مختلفی مانند خشکبار، غذا و سالاد استفاده می شود.

کشمش پلویی زرد

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چرا کشمش زرد پلویی به این رنگ درآمده است؟ در پاسخ باید بگوییم که در فرآیند خشک کردن کشمش با تیز آب از دود گوگرد برای ضد عفونی کردن این کشمشها استفاده می کنند این کار باعث می شود که مدت زمان استفاده از این محصول بیشتر شود و باعث ترد تر شدن کشمشها شود در اثر همین فرآیند کشمشها به رنگ زرد درمی آیند.

این نوع کشمش نیز دارای خواص منحصر به فردی می باشد یکی از مهم موادی که در این محصول وجود دارد آنتی اکسیدان است که ماده خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.

آنتی اکسیدانها می توانند از عواملی که باعث می شوند پوست شما دچار پیری زود رس شود جلوگیری کند در کنار این مورد آنتی اکسیدانها می توانند رادیکالهای آزاد موجود در بدن را کنترل کنند و بروز بیماری سرطان جلوگیری کنند. این کشمش دارای مقادیر بسیار زیادی از فیبر می باشد که باعث می شود اسیدهای چرب اشباع شده در بدن از بین برود و کلسترول بد خون نیز کاهش یابد.

قیمت کشمش پلویی زرد

یکی از مواردی که باعث شده است انسانها بدون توجه به قیمت کشمش پلویی زرد اقدام به خرید آن نمایند وجود قند طبیعی در این محصول می باشد. وجود قند طبیعی در این محصول سبب شده است افرادی که دارای دیابت هستند بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند و از آن می توانند در زمان افت قند خون استفاده کنند.

فیبر موجود در این کشمش باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارشی شما می شود و سبب می شود غذای شما به راحتی در معده هضم شود و از بروز مشکلاتی همچون نفخ و یبوست در شما جلوگیری می کند.

قیمت کشمش پلویی زرد

ویتامینهای مفیدی که در این کشمش وجود دارد می تواند باعث خون سازی در بدن شده و عملکرد معده شما را بهبود ببخشد همچنین وجود این ویتامینها در این محصول باعث ساخت پروتئینهای مورد نیاز بدن می شود. وجود ویتامینهای مختلف در این کشمش باعث شده می شود که مقاومت سیستم ایمنی بدن شما در برابر انواع بیماریها بالا برود و بدن شما بهترین مقاومت را از خود در برابر بیماری نشان دهد.

کشمش پلویی سیاه

معمولا کشمش پلویی سیاه و قهوه ای را توسط نور خورشید و یا با استفاده از دستگاه های خشک کن صنعتی، خشک می کنند. از کشمش سیاه در موارد بسیار مختلفی استفاده می شود یکی موارد پر مصرف آن استفاده این محصول به عنوان چاشنی غذا می باشد.

از این کشمش نه تنها می شود به عنوان چاشنی پلو استفاده کرد بلکه می تواند به عنوان طعم دهنده در انواع مختلف سالادها، ماست و موارد دیگری از این قبیل اضافه نمود و از طعم فوق العاده آن در کنار خواص بسیار زیادی که دارد استفاده نمود.

این کشمش به عنوان یک چاشنی عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان می دهد اما شما می توانید آن را با سایر خشکبارها مخلوط نمایید و به راحتی استفاده کنید. یکی از معروف ترین غذاهایی که از این کشمش به عنوان طعم دهنده در آن استفاده می شود عدس پلو می باشد که طعم آن با کشمش بی نظیر خواهد بود.

کشمش پلویی سیاه

قیمت کشمش پلویی سیاه

از جمله دلایلی که می تواند در قیمت کشمش پلویی سیاه تاثیر گذار باشد می توان به کیفیت کشمش اشاره کرد هرچه کشمشها به صورت یکدست، درشت و گوشتی باشند همچنین شکستگی در آنها کمتر باشد می تواند در قیمت آن تاثیر بسزایی داشته باشد.

از دیگر عواملی که می تواند قیمت این محصول را تحت تاثیر قرار دهد حجم خرید می باشد قطعا همه ما می دانیم که خریدهای عمده می تواند بسیار مقرون به صرفه تر از خریدهایی با حجم کمتر باشد از همین رو هر چه شما حجم زیادی از این محصول را خریداری کنید قیمت کمتری را پرداخت خواهید کرد.

نکته دیگری که در این مورد وجود دارد نوع بسته بندی و شرکت عرضه کننده آن است زیرا هر چه برندی که این محصول را ارائه می دهد لوکس تر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود.

کشمش پلویی مشکی

در قسمتهای قبلی مطلب درباره کشمش پلویی سیاه و یا مشکی به صورت مفصل برای شما توضیحات لازم را ارئه داده ایم این محصول حاوی مقادیر بسیار زیادی از آهن می باشد که این موضوع باعث افزایش سطح آن خون شما می شود و از بی حالی و ضعف در شما جلوگیری می کند.

کشمش پلویی مشکی

همچنین آهن جزو دسته از موادی می باشد که باعث ساخت گلبول قرمز در بدن می شود و باعث می شود اکسیژن در خون شما به راحتی جریان پیدا کند از همین رو اگر شما دچار فقر آهن هستید مصرف کشمش سیاه را فراموش نکنید.

کشمش پلویی سبز

یکی دیگر از انواع کشمش پلویی، کشمش سبز قلمی می باشد که برای تولید مرغوب ترین نوع آن از انگورهای بدون دانه استفاده می شود.

از بهترین روشهایی که انگور را با آن خشک می کنند تا به کشمش تبدیل شود می توان به آفتاب خشک، سایه خشک و تیزابی اشاره کرد. معمولا توصیه می شود از کشمش سبز که به صورت سایه خشک به دست می آید برای تهیه پلو استفاده نشود.

کشمش پلویی قرمز

در روش آفتاب خشک که برای تبدیل انگور به کشمش از آن استفاده می شود معمولا کشمشهای پلویی که به دست می آید رنگ سرخ مایل به قرمز دارند. این کشمشها از لحاظ طعم و مزه به نسبت سایر محصولات مشابه بسیار خوشمزه تر هستند و طرفداران بسیار زیادی دارند.

کشمش پلویی قرمز

اگر شما نیز جزو کسانی هستید که مصرف کشمش را در برنامه غذایی خود قرار داده اید می توانید برای خرید این محصول از طریق فرم موجود در سایت اقدامات لازم را به عمل بیاورید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما