از زمان های قدیم تا به امروز کشمش و نخود پالیز به دلیل فیبر، آهن و وای منحصر به فردی که دارد همواره از طرفداران بی شماری برخوردار بوده است. خواص آنتی اکسیدانی موجود در آن از تشکیل سلول های سرطانی پیشگیری می نماید. کارکنان کارخانه تولید کشمش تیزابی تاکستان ارگانیک، همواره در تلاش هستند تا بهترین کیفیت را در ساخت محصولات خود لحاظ نموده بلکه مشتری از تمامی مزایای کشمش بهره مند شده و لحظات نابی را در کنار عزیزان خود تجربه نماید.
کاربرد انواع کشمش در محصولات غذایی ایران
همان گونه که می دانید کشمش همان انگور خشک شده می باشد. خانواده انگورها شامل گونه های بسیار زیادی می باشد پس به طبع کشمش های بی شماری نیز در این بین وجود دارد. مرسوم ترین آنها شامل کشمش سبز است که به صورت آجیل استفاده گسترده دارد.
دسته ای دیگر که اندازه بزرگتر و طعم لذیذ تری دارد و حاصل خشک شدن انگور شاهانی می باشد مویز نام دارد. این ماده غذایی مناسب برای افراد دیابتی بوده و به دلیل داشتن کربوهیدرات های طبیعی در خود قند خون را در حد نرمال نگه می دارد.
کشمش تیزابی ارگانیک خشکبار خوشمزه ای می باشد که با توجه به فواید بالایی که دارد در محصولات غذایی ایران، هم چون عدس پلو، شیرین قاتق گیلانی، خورشت هویج، خورشت آلو و نخود پلو مورد بهره برداری قرار می گیرد.
هم چنین در تزیین انواع سالاد، دسر و ماست می توان از آن استفاده نمود. به این ترتیب ویتامین های ویژه ای که دارد، منجر به هضم هر چه بهتر غذا در معده و روده می شود و احساس خوشایندی را به شما منتقل می کند.
مرکز عرضه کشمش تیزابی تاکستان
کشمش تیزابی تاکستان آب اضافی موجود در غذا را خشک کرده و آن را خالص می سازد. از بروز یبوست جلوگیری نموده و دهان را همواره خوشبو نگه می دارد. با انرژی فوق العاده ای که در بدن ایجاد می نماید، قدرت بی حد و اندازه ای برای انجام امورات روزانه به شما بخشیده و زندگی را به کامتان شیرین می نماید.
این مجموعه به عنوان بزرگترین مرکز عرضه کشمش تیزابی تاکستان مدت زمان زیادی است که در این زمینه مشغول به فعالیت بوده و در این بازه توانسته اعتماد سازی خوبی در بین مشتریان ایجاد نماید. گواه آن آمار فروش بالایی است که سال گذشته از خود به نمایش گذاشته است.
کشمش های عرضه شده به صورت مستقیم از کارخانه خریداری می شود تا دست دلال ها کوتاه شده و محصول نرخ قیمتی ثابتی داشته باشد. مصرف روزانه تعدادی کشمش تیزابی درجه یک، عملکرد سلول های خاکستری را تقویت نموده و از ابتلا به بیماری آلزایمر در سنین پیری پیشگیری به عمل می آورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.